tirsdag den 30. juni 2015

Moodboard.

Sommer er over os, så jeg har fundet lidt sommer farver frem idag. 


torsdag den 25. juni 2015

Moodboards. af egne billeder

Når man sidder og drømmer lidt om sol, sommer og ferie og kigger på billeder fra dengang man havde tid til det :-) så kan man jo ligeså godt hygge lidt med at sætte nogle farver på fra Pure & Original :-)



tirsdag den 23. juni 2015

Vini Vino

Vi hjælper folkene bag Vini Vino med at male deres nye vin bar på Fælledvej i København N. De har valgt Lime Paint Fresco i farven Cloudy Concrete. Her på billedet er vi i fuld gang med at male. Vi glæder os til den er helt færdig, så vi kan nyde et glas koldt rosevin i de hyggelige omgivelser. :-)
Her er lidt billeder af det færdige resultat.






fredag den 19. juni 2015

Silverplate

Silverplate er en af mine ynglings farver når jeg maler møbler, og den går også super fin på en væg. Pure & Original har brugt sky teknikken. Altså malet på kryds og tværs. 

Thunder Sky

Elsker den her farve, og den passer super godt til flere stil arter indfor boligindretning. De Postal har her sat den sammen med den franske landstil. Farven de har brugt hedder Thunder Sky og der er brugt sky effekten. Mal på kryds og tværs. 

Deep Earth

De Postal har her brugt Deep Earth Lime Paint Fresco, og teknikken, oppe fra og ned. det viser også at man ikke skal være så bange for de lidt mørke farver for Fresco malingen giver væggen masser af liv og et super fedt look, som vil passe til både den super moderne stil og en shabby chic stil.  


Flannel Gray


Her viser Styling & Living hvor lækkert det kan gøres. Der er malet med Flannel Gray, og teknikken de har brugt er oppe fra og ned. 

Elephant Skin

Her er der malet med Lime Paint Fresco i farven Elephant Skin på Restaurant chez Mathilde i Steinkjer i Norge. Teknikken der er brugt her er, hvor man maler på kryds og tværs for at få en slags sky effekt. 


torsdag den 18. juni 2015

Lidt fra eget værksted.


Her er et par eksempler på nogle møbler vi har malet i butikken med Classico Chalk Paint.
 
En male opgave vi havde på diskoteket G*A*Y Copenhagen. 
Her endnu et billede fra G*A*Y Copenhagen. Her er det et billede fra toilettet som blev malet med vores Marrakech maling.

En krukke malet med Classico i farven Old Vine. Og stencil i farven Kenyan Copper. Har så brugt lidt sort voks for at gi lidt dybde.

Et par indskuds borde malet i Classico i farven Cannonball.

Mini bar lavet af et gammelt ur. Malet med Classico i farverne Barbedos Blue og Silverplate.





Marrakech wall paint.

Marrakech er en helt unik vægmaling, der giver din væg et beton look eller et Marokkansk Tadelakt look, hvilket vil sige en blank overflade.Marrakech kan bruges over alt, hvis det skal kunne tåle fugt skal det ha en forsegler, enten en Dead flat eco sealer eller Lime soap. Marrakech er meget nem at arbejde med, man kan lægge det på med pensel, rulle eller spartel. Når det er på væggen bruger med en spartel til at få det look man ønsker frem.
Marrakech kommer i 90+ farver og i størrelser på 2,5 liter og 5 liter.


onsdag den 17. juni 2015

Lime Paint Fresco

Lime Paint Fresco er en væg maling som har været kendt i flere tusinde år, Den laves efter de gamle opskrifter med kalk og naturlige pigmenter. Lime Paint Fresco er 100 % naturlig og er en slid stærk maling, som trænger ind i væggen. Den kan bruges alle steder, hvis det er et køkken eller et badeværelse skal der dog bruges en forsejler (dead flat eco sealer).

Lime Paint Fresco giver et super fedt rustikt look til væggen. Det er super nemt at male med. Lime Paint skal fortyndes  lidt i første lag, så man får en yoghurt konsistens. Andet lag skal den fortyndes lidt mere end første lag.
Alt efter hvad for et look man går efter, er der forskellige metoder til at male efter. Man skal altid male vådt i vådt, hvilket vil sige at man IKKE skal male alle kanter først og man må IKKE stoppe midtvejs på en væg, det vil give mærker. Se nedenfor under billederne hvordan man får de forskellige udtryk frem.



På Billedet ovenfor skal man male i lige strøg fra loft til gulv. Start i det øverste hjørne og arbejd dig ned ad og hen af væggen, husk altid vådt i vådt, men man må godt springe en halv bane over engang imellem, bare man når at male den over inden, det bliver tørt, det vil gi lidt mere effekt. Man skal male sammen effekt på begge lag.

 Den her effekt kræver at man maler lidt på kryds og tværs hele tiden, også her starter man i øverste hjørne og arbejder sig ned ad og hen af væggen og altid vådt i vådt. andet lag males på samme måde.

Classico Chalk Paint

Den helt klassiske Chalk Paint, som kan bruges på både møbler og vægge. Jeg bruger den mest til møbler, den giver et dejligt mat look på ens møbler.

Den bliver tit brugt til stilen Shabby Chic, da det er nemt at gi et møbel et slidt look med denne maling. Der skal for det meste ikke så meget forarbejde til da Chalk Paint hæfter på stort set alt. Der er dog nogle undtagelser. Der kan komme gennemslag hvis møblet er bieset i mørke farver. Så skal der en spærregrunder på først.

Classico Chalk Paint kommer i 114 farver i størrelserne 100 ml. 1 liter, 2,5 liter, 5 liter og 10 liter. Vi har en leverings tid på 1-2 dage. Classico er meget drøj i brug og rækker lagt. Her er et eksempel på hvad jeg kunne male med 100 ml. Indskuds bordrene og flasken fik 2 lag også troede jeg faktisk at det var slut, men jeg gik i gang med stolen og der var til et lag på stolen. ;-)




Classico Chalk Paint er også super go til vægge, hvis man er til et mat look på sine vægge er det denne her maling man skal bruge.



Læs meget mere om Classico Chalk Paint på siden om denne maling se i venstre menu side.




Velkommen

Velkommen til vores lille blog om vores maling fra Pure and Original. Her vil jeg forklare lidt om de muligheder der er med denne maling.
Først lige en lille gennem gang af de tre slags malinger fra Pure & Original.

1. Chalk Paint Classico. Er en alm Chalk Paint, der kan bruges til både møbler og vægge. Den giver en mat overflade.

2. Lime Paint Fresco. Er en vægmaling som giver væggen et rustikt look. Som man ser i frankrig og Italien.

3. Marrakech. er en maling i en klasse for sig selv, den giver væggen et beton look, man kan polere den op til et metallisk look.