onsdag den 17. juni 2015

Lime Paint Fresco

Lime Paint Fresco er en væg maling som har været kendt i flere tusinde år, Den laves efter de gamle opskrifter med kalk og naturlige pigmenter. Lime Paint Fresco er 100 % naturlig og er en slid stærk maling, som trænger ind i væggen. Den kan bruges alle steder, hvis det er et køkken eller et badeværelse skal der dog bruges en forsejler (dead flat eco sealer).

Lime Paint Fresco giver et super fedt rustikt look til væggen. Det er super nemt at male med. Lime Paint skal fortyndes  lidt i første lag, så man får en yoghurt konsistens. Andet lag skal den fortyndes lidt mere end første lag.
Alt efter hvad for et look man går efter, er der forskellige metoder til at male efter. Man skal altid male vådt i vådt, hvilket vil sige at man IKKE skal male alle kanter først og man må IKKE stoppe midtvejs på en væg, det vil give mærker. Se nedenfor under billederne hvordan man får de forskellige udtryk frem.



På Billedet ovenfor skal man male i lige strøg fra loft til gulv. Start i det øverste hjørne og arbejd dig ned ad og hen af væggen, husk altid vådt i vådt, men man må godt springe en halv bane over engang imellem, bare man når at male den over inden, det bliver tørt, det vil gi lidt mere effekt. Man skal male sammen effekt på begge lag.

 Den her effekt kræver at man maler lidt på kryds og tværs hele tiden, også her starter man i øverste hjørne og arbejder sig ned ad og hen af væggen og altid vådt i vådt. andet lag males på samme måde.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar